Loading

Samsung Galaxy Note 8

Der er ikke nogle produkter, som matcher disse kriterier.

Få en stor mobiloplevelse med en Samsung Galaxy Note 8

Her på siden kan du købe en brugt Samsung Galaxy Note 8. Den populære smartphone har alle de nyeste og fedeste features. Skærmen er 6.3-turn Quad HD+ Super AMOLED. Den har infinity skærm, der giver dig følelsen af at skærmen forsvinder ud i det uendelige - og giver den et eksklusivt design. Med den smarte S pen kan du nemt og hurtigt tage noter eller skitsere så snart det kommer til dig. Med sine 2 simkort er det en smartphone som du nemt kan have med dig på rejser, uden at skulle bekymre dig om lagringsplads. Samtidig skal du ikke være bekymret når du har den med i naturen, den er nemlig vandafvisende i det omfang at den kan være under 1,5 meter vand i max 30 minutter.

Samsung Galaxy Note 8 har et fantastisk bagside kamera med 12+12 MP, der gør dine billeder super skarpe og fokusseret uanset lysforholdende og evt rystelser. Den har 2X optisk zoom og op til 10X digital zoom. Front kameraet har 8MP.

Pennen kan oversætte ord og meninger direkte ved at glide hen over dem. Desuden har noterne fået en opdatering, og det gør det nu muligt at oprette 100 vis af sider, for dem der har brug for det. Spidsen af pennen er mindre end tidligere, den er mere trykfølsom og den har en funktion, der giver dig mulighed for at oprette animationer og gemme dem i form af gif billeder, som du kan sende til dine venner gennem de fleste chatprogrammer som understøtter GIF. Du kan gemme lange artikler, e-mails og dokumenter som et billede og derefter tilføje markeringer.

At skifte mobil kan være besværligt, men det behøver ikke at være - for med Smart Switch kan du nemt overføre ting fra din gamle mobil til din Galaxy Note8. Du kan overføre dine indstillinger, kontakter, meddelelser, fotos og alt andet du har brug for.

Vores mobiler sælges ulåste så du selv kan vælge den opereatør du ønsker. Vores produkter kommer altid med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. Hos Blue City er vi eksperter i brugt elektronik og vores mål er at du som kunde skal være helt tilfreds med dit køb. Vi udbyder brugt elektronik af høj kvalitet. Hos os kan altid føle dig tryg med dit køb. Vi anvender standbedømmelse på vores produkter, så du kan vælge at om du købe en Samsung Galaxy Note 8 i perfekt stand, god stand eller rimelig stand. Ved at købe brugt elektronik sparer sparer du ikke kun penge, men du gør også noget godt for miljøet.

Vi har et bredt sortiment hos Blue City. Udforsk hele udvalget og find dig en billig Samsung Galaxy Note 8.