Loading

Samsung Galaxy S9/ S9+

4 Items

per side
Sorter faldende

4 Items

per side
Sorter faldende

Køb en brugt Samsung Galaxy S9 eller S9+

Leder du efter en smartphone som tager gode billeder både i dagslys og under mørkere forhold, så er en Samsung Galaxy S9 et perfekt valg.

Kameralinsen kan automatisk veksle mellem forskellige lysforhold, så billederne bliver gode omend det er dag eller nat. Du kan optage i super slowmotion med 960 billeder pr. sekund og du kan derved få alle detaljer med som øjet normalt ikke fanger. Du kan også skabe din egen emoji ved at tage en selfie, for derefter at kunne sende den til dine venner for at gøre emoji universet endnu sjovere og mere personligt. Kameraet tilbyder også Live Translation. Samsung Galaxy S9 og S9+ anvender intelligent scan som er en ny teknik der kombinere ansigtsgenkendelse og irisscanning. Skærmen har infinity display så billeder og videoklip fylder hele skærmen. Samsung Galaxy S9/ S9+ er for dig som elsker at tage gode billeder og videoer. Denne smartphone har også indbygget stereohøjtalere som giver dig en fantastisk lydoplevelse.

En anden feature er Samsung Pay som lader dig samle alle dine betalings og medlemskort direkte i din Samsung Galaxy S9 / S9+.

Hos Blue City kan du trygt købe brugt elektronok af høj kvalitet. Alle vores produkter kommer med 2 års garanti og vores mobiler sælges ulåste så du selv kan vælge mobiloperatør. Vi er eksperter i brugt elektronik og vores mål er at du som kunde skal være fuldt ud tilfreds med dit køb. Vi anvender derfor standbedømmelse af vores produkter, så du kan vælge om du vil købe en Samsung Galaxy S9/ S9+ i perfekt stand, god stand eller rimelig stand.

Ved at købe brugt elektronik sparer du ikke bare penge, du gør også noget godt for miljøet! Vi får hele tiden ny varer så hold udkig efter, om præcis den mobil du søger er på lager i vores webshop, hvis den ikke er i dag, så prøv igen i morgen.

Udforsk udvalget og vælg en billig Samsung Galaxy S9 / S9+ med god samvittig.